Kiertotalous on uusi MUST

Voisiko muovipusseista rakentaa kesämökin? Kokeilemallahan se selviää! Valtioneuvoston kanslia innosti ihmisiä ideoimaan ja kertomaan ideoistaan ääneen Kokeilun Paikka -alustan kiertotaloushaussa. Pointtina oli antaa idean saaneelle tiimille tilaisuus viedä idea käytäntöön, tilaisuus menestyä ja lupa epäonnistua. Kiertotalouden kokeilut antavat aina myös ihmiskunnalle uusia mahdollisuuksia kukoistaa. Viestinnässä me kerroimme siitä, miksi kokeileminen on merkittävää.

 

Aika on ajanut ohi niin monesta arkisesta tavastamme toimia, että on kokeiltava uusia. Maapallo ei kestä lineaarista taloutta, siksi kiertotalous on uusi must.

 

Kokeilut tekivät asumisesta, liikkumisesta tai ruuasta kiertotalouden periaatteiden mukaista. Sustis sparrasi ja opasti kokeiluja sekä palvelumuotoilu- että viestintänäkökulmasta yhteistyössä kierotalouden hard core -sparraajan Ethican johdolla sekä vastasi koko kiertotalous kokeiluhaun viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä Valtioneuvoston kanslian kanssa.